DİYARBAKIR / ÇERMİK - Petekkaya İlkokulu

Petekkaya İlkokulu

PETEKKAYA MAH.PETEKKAYA SOK.NO211 ÇERMİK /DİYARBAKIR
Vizyon
Günümüzü, yaşadığımız bu anı en iyi şekilde kullanıp, geleceğe ışık tutmak; Türkiye´nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz Petekkaya İlköğretim okulu olarak; bütün öğrencilerin eğitim-öğretimlerini tamamlamasına yardımcı olmak, onların milli-manevi değerlere bağlı; kendisine, ailesine, tarihine ve tüm insanlığa karşı sorumlulukların bilincinde, kendini anlatabilen, bilgi becerisini en iyi şekilde kullanabilen, tutarlı, kararlı paylaşımı bilen ve topluma yararlı birer birey olmaları için varız.
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Petekkaya Çermik-Siverek yol güzergahı üzerinde olup Çermik´ 8 km uzaklıkta bulunmaktadır. Siverek- Çermik arabaları ile ulaşım sağlanabildiği gibi köyün araçları ile de ulaşım gerçekleşmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuz Çermik-Siverek yol güzergâhının üzerinde bulunduğu için okulumuza ulaşım ilçeler arası servisleri kullanarak ya da ilçe merkezine yakınlığından dolayı okulumuz personellerinin şahsi araçlarıyla gerçekleşmektedir.
Petekkaya Mahallesi
İlçe merkezine uzaklık:8 km İl merkesine uzaklık: 90 km
Okulumuz her sene Tübitak ve diğer projelere başvurular yapmaktadır.